“Gemotiveerde mensen maken echt het verschil”

Een bijzonder groot deel de dag wordt besteed aan werken. Hoe leuker dat werk is, hoe meer energie we uit ons werk halen. Onze missie is om er enerzijds voor te zorgen dat de juiste persoon op de juiste plaats terecht komt en dat eenmaal op die plaats medewerkers kunnen excelleren.

De fit met de organisatie speelt daarbij een belangrijke rol, maar ook hoe je met collega’s omgaat, hoe je leert, hoe je het maximale uit jezelf kunt halen zonder dat je je zelf overvraagt. Leidinggevenden spelen een cruciale rol bij de werksfeer en het ontwikkelingsklimaat op hun afdeling.

Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat veel managers ontsporen doordat ze of te weinig of juist te dominant aanwezig zijn. Veel van deze managers zijn door gerichte (amplitie) coaching weer op het juiste spoor te krijgen; goed voor henzelf, hun medewerkers en collega’s en voor de organisatie

Wilt u meer bereiken voor uzelf, uw organisatie, team of medewerkers? Laten we praten!

Aangenaam! Mijn naam is Alec Serlie. Als Arbeids- en Organisatie psycholoog ben ik ruim 25 jaar werkzaam voor uiteenlopende bedrijven en organisaties. Consultancy, Coaching en Carrière-assessments zijn de gebieden waarop ik actief ben.

Mijn doel is om mensen in beweging te krijgen, te motiveren of verder te helpen bij hun volgende (loopbaan) stap. Ik doe dat met behulp van wetenschappelijk beproefde methoden en instrumenten.

Op een aantal onderwerpen doceer en verricht ik zelf onderzoek aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Zo publiceer ik regelmatig over leiderschap en innovatieve assessment methoden.

Dr. Alec Serlie
Arbeids- en Organisatiepsycholoog (NIP-AO-register)

info@alexander-king.nl

    Image