"Coming together is a beginning, staying together is progress, and working together is success."

– Henry Ford
Image

Teamperformance

“Het geheel is meer dan de som der delen.” De effectiviteit van een team is van veel factoren afhankelijk. Het begint met capabele en gemotiveerde mensen, maar optimaal samenwerken vergt ook vertrouwen, empathie en loyaliteit. Een team moet weten waar ze aan toe zijn en of ze een vergelijkbaar referentie kader hebben. Deelt het team dezelfde waarden en is iedereen even gemotiveerd?

Hoe staat het met het voorbeeld gedrag in de hogere echelons, werken die optimaal samen?

Met behulp van beproefde methoden brengen we de sterke en te ontwikkelen kanten van uw team in kaart. Die analyse biedt aanknopingspunten om een eventueel veranderingsproces succesvol in gang te zetten.

Meer weten
Image

Person-Organisation Fit

Organisaties verschillen, mensen verschillen. Los van vaardigheden en competenties, gedijen sommige mensen beter in de ene type organisatie dan de andere. De interactie tussen persoonlijkheid en de cultuur van een organisatie is veel zeggend. Harde en resultaatgerichte mensen werken prettiger in een resultaatgerichte organisatie.

Creatieve mensen komen beter tot hun recht in een innovatieve organisatie, behoudende mensen kunnen eerder excelleren in een stabiele, procesgerichte organisatie. De optimale mix van persoon en organisatie leidt tot meer werktevredenheid en een hoger commitment naar de organisatie.

Met onze bewezen methode brengen we uw organisatie en uw werknemers in kaart. Met deze gedegen analyse kunnen we eventuele knelpunten signaleren en optimale interacties stimuleren.

Meer weten
Image

Welbevinden

Zijn uw medewerkers tevreden en gemotiveerd? Hoe hoog is uw ziekte verzuim? En het verloop? Waar krijgen uw medewerkers energie van? Hoe autonoom zijn uw medewerkers en hoe autonoom zouden we willen zijn?

Kortom hoe staat het met het welbevinden van uw medewerkers. Met beproefde methoden brengen we dit voor u in kaart en geven we op basis van de resultaten gerichte, praktische en werkbare adviezen.

Meer weten

Ontdek hoe dit voor u kan werken!

Neem vrijblijvend contact op
Image

Nieuwberichten en artikelen

Image

Person‐organization fit

Lees het hele artikel
Image

Waarom doen wij het anders?

Motivate

Innovate

Evaluate

Wilt u meer bereiken voor uzelf, uw organisatie, team of medewerkers? Laten we praten!

Aangenaam! Mijn naam is Alec Serlie. Als Arbeids- en Organisatie psycholoog ben ik ruim 25 jaar werkzaam voor uiteenlopende bedrijven en organisaties. Consultancy, Coaching en Carrière-assessments zijn de gebieden waarop ik actief ben.

Mijn doel is om mensen in beweging te krijgen, te motiveren of verder te helpen bij hun volgende (loopbaan) stap. Ik doe dat met behulp van wetenschappelijk beproefde methoden en instrumenten.

Op een aantal onderwerpen doceer en verricht ik zelf onderzoek aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Zo publiceer ik regelmatig over leiderschap en innovatieve assessment methoden.

Dr. Alec Serlie
Arbeids- en Organisatiepsycholoog (NIP-AO-register)

info@alexander-king.nl

    Image