"Learning is the only thing the mind never exhausts, never fears, and never regrets." 

-Leonardo da Vinci
Image

Potentieel

Goede medewerkers wilt u graag voor uw organisatie behouden. Wat hebben zij nog meer in hun mars? Hoe kunt u optimaal gebruik maken van hun potentieel en doorgroeimogelijkheden

Wij helpen mensen ontdekken waar hun talenten liggen, welke drijfveren ze hebben, welke competenties al goed ontwikkeld zijn en hoe andere competenties nog meer versterkt kunnen worden.

Met goede gesprekken en gevalideerde methoden helpen we uw medewerkers zichzelf ontdekken en meer uit zichzelf te halen.

Meer weten
Image

Ontwikkeling

Bijna iedereen wil een volgende stap in haar of zijn carrière maken. Wat is daarbij realistisch? Ben ik een generalist of juist een specialist? Wat heb ik nodig om een volgende stap te maken en hoe investeer ik daar het beste in?

Logische en veelvoorkomende vragen die wij graag met je adresseren en samen op zoek gaan naar bruikbare en haalbare antwoorden.

Meer weten
Image

Selectie

De huidige tijd vraagt om een andere manier van het selecteren van nieuwe medewerkers. De markt verandert snel, functies bewegen mee en de eisen die vandaag aan medewerkers gesteld worden kunnen morgen anders zijn. Selectie draait meer om het potentieel die mensen hebben en de vraag hoe makkelijk ze mee kunnen bewegen. Flexibiliteit, communicatie, samenwerken, analytische vaardigheden en digitale geletterdheid worden gezien als de meest cruciale competenties voor de 21ste eeuw.

Met een mix aan gevalideerde methoden, goede gesprekken en vernieuwende instrumenten, zoals als serious games en Virtual Reality Simulaties  geven we u een helder beeld van uw nieuwe medewerkers huidige geschiktheid én toekomstig potentieel.

Meer weten

Ontdek hoe dit voor u kan werken!

Neem vrijblijvend contact op
Image

Nieuwberichten en artikelen

Image

Virtueel Samenwerken

Cooperation, working together with other people, performing like a team. Is there any job-role that does not involve any of these aspects? The answer is probably “No!”. In modern society,

Lees het hele artikel

Image
Image

Personality perception based on LinkedIn profiles

Lees het hele artikel

Image
Image

Applicant perceptions of asynchronous job interviews

Lees het hele artikel

Image

Waarom doen wij het anders?

Motivate

Innovate

Evaluate

Wilt u meer bereiken voor uzelf, uw organisatie, team of medewerkers? Laten we praten!

Aangenaam! Mijn naam is Alec Serlie. Als Arbeids- en Organisatie psycholoog ben ik ruim 25 jaar werkzaam voor uiteenlopende bedrijven en organisaties. Consultancy, Coaching en Carrière-assessments zijn de gebieden waarop ik actief ben.

Mijn doel is om mensen in beweging te krijgen, te motiveren of verder te helpen bij hun volgende (loopbaan) stap. Ik doe dat met behulp van wetenschappelijk beproefde methoden en instrumenten.

Op een aantal onderwerpen doceer en verricht ik zelf onderzoek aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Zo publiceer ik regelmatig over leiderschap en innovatieve assessment methoden.

Dr. Alec Serlie
Arbeids- en Organisatiepsycholoog (NIP-AO-register)

info@alexander-king.nl

    Image